Welkom bij

Het Paard Dat Vliegt

Over ons

Wij zijn een animatie studio gespecialiseerd in het maken van korte animaties. Onze animaties zijn kort, scherp en duidelijk. Wij maken gebruik van een eigen stijl en technieken, waardoor je video’s net even anders zijn dan andere animaties.

 

We weten hoe belangrijk het is dat je video opvalt en dat hij de juiste boodschap overbrengt. Daarom werken we samen met jou om tot de beste oplossing voor je te komen. We beginnen met een brainstorm om te kijken wat jouw verhaal is, en daarna gaan we aan de slag met de animatie. Ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op!

onze missie

Onze missie is om bedrijven tot leven te brengen met boeiende, creatieve en effectieve animaties. Wij willen u helpen uw boodschap met de wereld te delen en wij geloven dat animatie het perfecte medium is om dat te doen. Wij zijn een gepassioneerd team van animatoren die niets liever doen dan uw ideeën omzetten in prachtige, boeiende animaties.

Ons Team

We hebben een team van getalenteerde animatoren, motion designers en illustratoren die u kunnen helpen uw verhaal tot leven te brengen. Wij begrijpen de complexiteit van animatie en kunnen projecten van elke omvang en complexiteit aan. We zijn ook experts in motion design en videoproductie, dus we kunnen u helpen met al uw branding- en marketingbehoeften.

 

Ons team heeft een passie voor animatie en storytelling, en we stoppen ons hart in elk project waaraan we werken. We willen u helpen uw verhaal op de meest effectieve manier te vertellen, en we geloven dat animatie de beste manier is om dat te doen.

Ons Verhaal

Wij zijn een klein team met grote dromen. Het hele jaar door werken we aan de mooiste projecten voor de leukste klanten. We zijn gepassioneerd over wat we doen en dat straal je ook uit naar je omgeving. Je werkt namelijk niet alleen, maar ook met veel plezier! Animatie is onze passie en daarom vinden we het belangrijk om onze kennis te delen met anderen. Op deze manier helpen we bedrijven groeien en complexe dingen simpeler te maken.

Onze Aanpak

Bij het bedenken van een nieuwe animatie gaan we altijd eerst uit van de boodschap die je wilt overbrengen. Wat wil je bereiken met de animatie? Vervolgens gaan we aan de slag met het verhaal. Wat is er nodig om de boodschap op een heldere simpele manier over te brengen? Wanneer we het verhaal goed in kaart hebben gebracht gaan we aan de slag met het ontwerp. Hoe gaan we het verhaal visueel vorm geven? Welke kleuren passen bij het verhaal? Als alle elementen duidelijk zijn gaan we aan de slag met de productie van de animatie.