HETPAARDDATVLIEGT GOOIT ZIJN DEUREN OPEN!

Je zou kunnen zeggen dat onze passie voor verhalen vertellen en animeren begon toen we kinderen waren. We hebben het altijd leuk gevonden om verhalen te verzinnen en te spelen met stop motion animatie. Maar pas toen we elkaar ontmoetten op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag besloten we van onze passie ons beroep te maken. Na jaren in de industrie te hebben gewerkt, realiseerden we ons dat er een grote behoefte was aan kwalitatieve explainer video’s en visuals die complexe onderwerpen begrijpelijker konden maken. Toen besloten we onze studio te richten op het maken van explainer video’s en corporate visuals. Nu werken we met een breed scala aan klanten, van kleine bedrijven tot multinationals. We hebben zelfs het voorrecht gehad om te werken aan projecten voor de Verenigde Naties en de Europese Commissie.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

– Prijzen: hetpaarddatvliegt.nl is een betaalbare animatiestudio. Wij begrijpen dat niet iedereen hetzelfde budget heeft, dus maken we prijsafspraken die passen bij jouw situatie.

– Wat kun je verwachten? Eerst maken we een kennismakingsgesprek met je om je wensen en doelen te bespreken. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een script en storyboard. Als je akkoord gaat met het script gaan we aan de slag met de productie van jouw animatie.

– Neem contact met ons op: info@hetpaarddatvliegt.nl of +31 (0) 6 11 22 33 44